Life Style TTTL B2B Summer Cycle Tour 2006Brunssum, 13 maart 2006

Op zaterdag 17 juni 2006 wordt voor de 2e keer de Life Style TTTL B2B Summer Cycle Tour gehouden. Een fietstocht georganiseerd door het Triatlon Top Team Limburg bedoeld voor bedrijven die teams van maximaal 5 personen kunnen inschrijven. Door deelname leveren zij bovendien een financiële bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van Limburgse sporters op hun weg naar Beijing en van chronisch zieke kinderen in Limburg op hun weg naar een beter leven. Deze fietstocht vindt plaats onder begeleiding van ervaren “pedaleurs” die uw medewerkers en/of relaties gedurende de dag actief begeleiden bij een tocht van 50 of 80 km door een mooi en soms uitdagend landschap. Voor de “fanatieke” sporter biedt deze dag nog aantal extra sportieve uitdagingen. Doordat diverse bedrijven, instellingen en individuen zich belangeloos inzetten in relatie tot deze B2B summer cycle tour kunnen we de kosten laag houden en het overgrote deel van het inschrijfgeld ten goede laten komen aan TTTL en het goede doel.

Wat kunt u op deze dag verwachten?

Rond de middag vertrekken de groepen vanuit de Life Style vestiging in Parkstad. Voor het vertrek zullen de teambegeleiders het programma van die dag met u besproken hebben, zijn de bidons en andere noodzakelijkheden uitgereikt en wordt ervoor gezorgd dat uw fiets en andere uitrusting optimaal is afgesteld op de uitdagingen die u op deze dag te wachten staan. Gedurende de rit zal er op bepaalde tijden worden gerust, bovendien zult u op de diverse tussenstops worden voorzien van de nodige brandstof.

Deze dag zal afgesloten worden met een passende feestavond. Deelname aan deze avond is in de prijs inbegrepen. Wilt u uw partner ook aan deze avond laten deelnemen dan is dit natuurlijk mogelijk. We vragen hiervoor een (kostendekkende) bijdrage.

Tijdens deze dag krijgt iedere deelnemer een uniek fietsshirt aangeboden dat zijn of haar prestatie en meer nog zijn of haar betrokkenheid met de jeugd in Limburg bevestigd.
Profiteer van deze gelegenheid om tijdens dit evenement:
* gezond bezig te zijn
* uw medewerkers en/of klanten een leuke dag te bezorgen
* goede doelen te steunen
* een mogelijkheid om te netwerken

Schrijf u dus middels bijgaand formulier in voor de Life Style TTTL B2B Summer Cycle Tour 2006. Betaling zal plaats moeten vinden voor 1 juni, de inschrijving is pas geldig indien het bedrag is overgemaakt.
Zie ook de bijsluiter voor meer informatie!

Bijsluiter                                                               Inschrijfformulier